Halilhodzic’ten Emiliano Sala Tepkisi: Çalışmaları Yarıda Bırakmak İğrenç Bir Durum

Fransa Ligue 1 takımlarından Nantes'ın Boşnak çalıştırıcısı Vahid Halilhodzic, Arjantinli oyuncu Emiliano Sala'nın da içinde bulunduğu kayıp uçakla ilgili arama çalışmalarının durdurulmasının ardından açıklamalarda bulundu.

26.01.2019-11:48 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-11:45) Halilhodzic’ten Emiliano Sala Tepkisi: Çalışmaları Yarıda Bırakmak İğrenç Bir Durum

Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Arjantinli forvet Emiliano Sala'nın da yer aldığı kayıp uçakla ilgili arama çalışmalarının durdurulması sebebiyle utanç duyduğunu belirtti.

Düzenlediği basın toplantısında konuya ilişkin açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, birlikte çalıştığı Emiliano Sala'yı arama çalışmalarının durdurulmasına anlam veremediğini vurgularken, "Çalışmaları bir anda durdurma kararı almak, bence utanç verici. Onları bulmanın inanılmaz derecede imkansız bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu, görevlilerin yapmak zorunda olduğu bir iş." şeklinde konuştu.

Bu kararın alınmasına sebep olan güvenlik görevlilerini eleştiren tecrübeli çalıştırıcı, "Arama çalışmalarını yarıda kesip, hiçbir şey olmamış gibi oturup bekleyemezsiniz. Bu çok büyük bir saygısızlık. Dayanılabilir ya da kabul edilebilir bir durum değil. Sala'nın ailesini düşünebiliyor musunuz? Lütfen çalışmalara devam edin. Bu şekilde yarıda bırakmak gerçekten iğrenç bir durum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal