Halil Akbunar: Hayalim Göztepe Forması ile Avrupa'da Oynamak

Süper Lig’in 16.Haftasında 2-1 kazandıkları Galatasaray maçında galibiyet golünü atan Göztepe'nin başarılı futbolcusu Halil Akbunar, en büyük hayali sarı-kırmızılı forma ile Avrupa arenasında oynamak olduğunu söyledi.

25.12.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-12:57) Halil Akbunar: Hayalim Göztepe Forması ile Avrupa'da Oynamak

Göztepe altyapısından yetişen 2011-2012 sezonundan itibaren 2. Lig 1.lig ve Süper Lig’de oynayan 27 yaşındaki futbolcu Urla Adnan Süvari Tesileri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

HALİL AKBUNAR: "Hedefimiz yeni stadımızın açılışıyla birlikte üst sıralar. Yukarılara oynayacağız. Benim önceliğim Göztepe forması ile Avrupa'da mücadele etmek. Bunun için hepimiz mücadelemizi vereceğiz" ifadelerinde bulundu.

Galatasaray maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ve doyasıya sevinç yaşadıklarını ancak artık Pazar günü deplasmanda oynayacakları sivasspor maçına odaklandıklarını söyleyen tecrübeli futbolcu Akbunar: "Bu maç öncesi eksiklerimiz var. Ancak alternatiflerimiz de çok. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maça da 3 puan için çıkacağız ve oradan galibiyetle ayrılacağımızı da düşünüyorum. Galip gelemesek bile kesinlikle iyi bir oyun ortaya koyacağız. Ligde çıkabildiğimiz kadar üst seviyeye çıkmak istiyoruz. Beşiktaş maçıyla da yeni stadımızın açılışını yapacağız. Bu yönüyle de güzel bir olay olacak. Beşiktaş'a karşı da 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Göztepe'nin 3.5 yıl iç saha maçlarını oynadıktan sonra veda ettiği Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki ilk ve son gollerine imza atan Halil Akbunar bu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Elazığspor maçıyla Bornova Stadyumu'nun açılış golünü atmıştım. Stadyumun bizim için olan kapanış golü de bana nasip oldu. Bunun için de mutluyum, benim için güzel bir hatıra oldu. Özellikle de 3 puanı getiren golü attığım için mutlu oldum. Galatasaray maçının zor olacağını bekliyorduk ama 3 puan için sahaya çıkmıştık. Bu maçtan da galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz, bizim için her şey güzel gidiyor"

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal