'Hakkımız Yendi Ama Pes Edecek Değiliz'

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Ç.Rizespor maçında düdük çalan Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki gösterdi.

16.06.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-17:27) 'Hakkımız Yendi Ama Pes Edecek Değiliz'

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, Fernando Muslera'yı hastanede ziyaret etti ve çıkışta açıklamalarda bulundu.

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Muslera'nın keyifli olduğunu söyleyen Selçuk İnan, "Gerçekten çok üzgünüz. Ama Muslera'nın morali çok yüksekti. Tekrar ona geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede daha güçlü dönecektir. Kendisi zaten çok güçlü bir karakter ve çok da iyi bir insan. İlgiden dolayı çok mutluydu. Takımımız adına zor bir süreçten geçiyoruz. Çok üzücü bir maçtı ama futbolda bunlar var. Muslera inşallah daha güçlü dönecek" dedi.

HAKKIMIZ YENDİ

Rizespor maçına değinen Selçuk İnan, "Biraz hayal kırıklığı yaşadık. Hakkımızın da yendiğini düşünüyoruz. Ama asıl üzücü olan taraf iki oyuncumuzu kaybetmek. Sağlık her şeyden önemlidir, bir kez daha anlamış olduk. Maç geçti gitti ama hedef devam ediyor. Pes etmiş değiliz, devam edeceğiz. Bugün Nando'yu mutlu gördüğümüz için bizim de moralimiz yerine geldi" sözlerine yer verdi.

MUSLERA ÇOK GÜÇLÜ BİR KARAKTER

Muslera'nın beklenenden erken döneceğine inandığını söyleyen sarı kırmızılı futbolcu, "Nando çok güçlü bir karakter. Bu sakatlıklardan sonra psikoloji de çok önemli bu sakatlıklardan sonra. Mental olarak çok güçlü bir oyuncu olduğu için ve mutlu da bir insan olduğu için bu dönüşünü çabuklaştıracakır" sözlerini kullandı

Geleceğiyle ilgili sorulan sorular üzerine ise, "İleride bilgi vereceğim" açıklamasını yaptı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal