'Hakemlere Karşı Güven Sorunu Yaşıyoruz'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

12.02.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-09:46) 'Hakemlere Karşı Güven Sorunu Yaşıyoruz'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Daha da gerilecek, öyle görünüyor. Çünkü maalesef maçlarda yapılan hatalara dikkat ediyoruz, sürekli onları konuşuyoruz. Penaltıydı, değildi, bize verilmeyenler, verilenler... Bunlar konuşuluyor ama asıl bunların temelindeki ana sebebe bakmak lazım. Büyük sorunumuz bence bu. Çünkü inanılmaz derecede birbirimize güven sorunu yaşıyoruz. Sadece futbolda değil, genel anlamda. Futbolda artık bunu çok üst seviyede yaşıyoruz. Bugün bakıyorsunuz Fenerbahçe de Galatasaray da Trabzonspor da memnun değil. Hiç kimse memnun değil.

Sürekli ortam geriliyor. İster istemez bizler de dahil herkes buna ayak uyduruyor. Kendimi çok sabırlı bilirim, benim bile artık tahammül sınırlarım iyice aşağılara düştü. Maalesef bu noktaya geldik, üzücü olan şey bu. Buradan nasıl dönülür, nasıl bir çözüm yolu bulunur, bunu acil bir şekilde düşünmek lazım. Yoksa hepimiz kaybedeceğiz. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bir çözüm yolu bulunur ama bu gidişle zor gibi görünüyor.

Fakat tabii ki ümitsiz de değiliz. Mutlaka birgün bir yerde bir şey döner, hepimizin aklı başına gelir. İnşallah bu kötüye gidişi durdurup tekrar eski herkesin birbirine güven, saygı duyduğu günlere geri döneriz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal