'Hakemlerden Kimse Memnun Değil'

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Fenerbahçe karşılaşması öncesi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

10.02.2020-17:29 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-16:35) 'Hakemlerden Kimse Memnun Değil'

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Fenerbahçe karşılaşması öncesi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Hakemlerden memnun olan hiçbir camia yok. Herhalde hakemler bu sezon kötü performans sergiliyorlar. Bizim Konyaspor en yakın rakiplerimizden birisi. Uzatmada gol yedik, ondan önce Alper'e yapılan bir faul var hakem bunu göremedi.

VAR hakemi uyarmadı, böyle bir puan kaybettik. Bugün Konyaspor o 3 puanı alamasaydı eşit puanda olacaktık. Ben Cüneyt Çakır'la bir Türk vatandaşı olarak gurur duyuyorum Bizim ülkemizin ismini en prestijli müsabakalarda temsil ettiği için ama Cüneyt Çakır, bizim Trabzonspor maçımızda 3 dakika içerisinde Faty'e 2 tane sarı kart göstererek oyundan attı. Bizi 45 dakika 10 kişi oynattı 3-0 mağlup olduk. O ikinci kart kesinlikle doğru bir kart değildi.

Kayserispor maçında Cebrail'i attığı pozisyon, Pazdan'a çaldığı penaltı pozisyonu, bunları ben yanlış bir şey söylemeyeyim diye eski hakemlerle konuşuyorum. Ondan sonra bunları söylüyorum. Söyledikleri şuydu, belki Cüneyt Çakır'ın kariyerindeki en kötü maçtı. İsim denk geldiği için söylüyorum.

Ben art niyet olduğunu düşünmüyorum, konsantrasyon eksiği var. Ben hakemlerin iyi niyetle müsabaka yönettiklerini düşünüp buna inanmak istiyorum. VAR diye bir sistem var buraya gidip işlerini kolaylaştırabilirler ama oraya da gitmiyorlar

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal