Hakemler Rahatladı! 'Üzerimize Üşüşmüyorlar'

Köln-Mainz arasında yapılan maçların hakemi olan ve karşılaşmada bir penaltı kararı alıp, 6 sarı gösteren Guido Winkmann, “Kritik bir karar verecekken, futbolcular hemen üzerinize üşüşmüyor." şeklinde konuştu.

22.05.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-14:21) Hakemler Rahatladı! 'Üzerimize Üşüşmüyorlar'

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sonrasında futbolda perde Almanya ile beraber açılırken, yeni dönemin farklı şartlarında hakem- oyuncu diyalogları da farklılaştı. Köln- Mainz arasında yapılan maçların hakemi olan ve karşılaşmada bir penaltı kararı alıp, 6 sarı gösteren Guido Winkmann, "Kritik bir karar verecekken, futbolcular hemen üzerinize üşüşmüyor. Seyircinin olmaması sahadaki adrenalini de azaltıyor olsa gerek” ifadelerini kullandı.

‘SEYİRCİSİZ KOLAY’

Augsburg- Wolfsburg karşılaşmasında düdük çalan Felix Brych de, "Isınma sırasındaki kısa konuşmalarda herkesin maça çıkmak için sabırsızlandığını fark ettim. Pozitif bir hava vardı ve bu maça da yansıdı. Oyuncularla münasebetlerimiz eskisinden daha keyifli" dedi. Borussia Dortmund- Schalke karşılaşmasının hakemi Deniz Aytekin de 'Seyircisiz derbi yönetmek daha kolay’ şeklinde konuşarak ortamın iyi olduğunu dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal