Hakan Kutlu: 'Akhisarspor'u Yenerek Yükselişe Geçeceğiz'

TFF 1. Lig'in 24'üncü haftasında 26 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Akhisarspor'a konuk olacak Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, rakiplerini yenerek yeniden çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi.

24.02.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-16:43) Hakan Kutlu: 'Akhisarspor'u Yenerek Yükselişe Geçeceğiz'
TFF 1. Lig'in 24. hafta karşılaşmalarında 26 Şubat Çarşamba günü rakip sahada Akhisarspor'a misafir olacak Giresunspor'un teknik adamı Hakan Kutlu, rakiplerini mağlup ederek tekrardan yükselişe geçeceklerine inandığını aktardı.

Kutlu, muhabirlere gerçekleştirdiği açıklamada, dün evlerinde, taraflarları önünde konuk ettikleri Ekol Hastanesi Balıkesirspor'a 3-0 yenilgilerini hatırlattı..

Hiç ummadıkları bir yenilgi aldıklarını söyleyen Kutlu, şu sözlerle konuşmasına devam etti:

"Mağlubiyetten öte ortaya koymuş olduğumuz oyun da çok kötüydü gerçekten. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren oyuncularımızın büyük bir özveriyle yapmış oldukları bir çıkış vardı. Ama bu maçta hem oyun motivasyonu hem oyun içerisinde ortaya konan futbol hem de sonuç açısından çok kötü bir günümüzdeydik."

Balıkesir ekibi önünde görülen yenilgiyi, Akhisarspor'u mağlup ederek telafi etmek istediklerini söyleyen Kutlu, "İnancımızı ve isteğimizi ortaya koyarsak kazanacağımızı düşünüyoruz. Ahisarspor'u yenerek ligde yeniden çıkışa geçeceğiz." sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal