Hakan Çalhanoğlu'dan Galatasaray’a Yeşil Işık!

AC Milan'da görev yapan ve Galatasaraylı olmasıyla tanınan Hakan Çalhanoğlu'nun Twitter'da Galatasaray beğenisi gözleri üzerine çekti.

21.05.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-17:49) Hakan Çalhanoğlu'dan Galatasaray’a Yeşil Işık!

İtalya Serie A kulüplerinden AC Milan'da top koşturan ve çocukluğundan bu yana Galatasaraylı olmasıyla tanınan Hakan Çalhanoğlu, kişisel Twitter hesabında çok paylaşılan bir olayla dikkat çekti.

Hakan Çalhanoğlu, bir takipçinin 'Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak' diye yazılı tweetini beğendi. Hakan'ın bu tavrı sarı- kırmızılı taraftarlar tarafından beğeniyle karşılık buldu.

Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başında olduğu zamanda vazgeçilmezleri içerisinde olan Hakan Çalhanoğlu geçen senelerde yaptığı konuşmasında, "Herkesin tuttuğu bir takım vardır, saklamaya gerek yok. Ben küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım, saklayacak bir şey yok. Bunu herkesin yüzüne söyleyebilirim" şeklinde konuşmuştu.

23 MİLYON EURO VERİLDİ

2017 yılında Bayer Leverkusen'den 23 milyon euro bedelle AC Milan'a transfer olan 26 yaşındaki Hakan'ın kontratı 2021 senesinde bitecek. Hakan, Milan kariyerinde 116 karşılaşmada 17 gol atıp 28 asistlik performansla oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal