Hakan Çalhanoğlu, 2024 Senesine Kadar Milan'da!

İtalya Serie A devi Milan, bu sezon 36 karşılaşmada yaptığı 10 gol 8 asistle lige damga vuran milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu ile yeni sözleşme yapacak.

02.09.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-16:16) Hakan Çalhanoğlu, 2024 Senesine Kadar Milan'da!

Serie A kulübü Milan'da koronavirüs salgını arasının sonrasında takımın bir en önemli yıldızlarından olan Hakan Çalhanoğlu, kulübü ile kontrat uzatma hususumda anlaşma sağladı. Milannews24'ün yaptığı habere göre; Milli futbolcunun, 4 senelik bir kontrat üzerinden yönetimle anlaştığı ve yıllık 3.5 milyon euro alacağı ve sözleşmede bonusların da olacağı aktarıldı. takımın da yakın zamanda Hakan'ın kontratının uzatıldığını duyuracakları aktardı.

36 KARŞILAŞMADA 10 GOL 8 ASİST

2017 yazında Leverkusen'den Milan'a 23.3 milyon euro bedelle transfer olan 26 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon Milan formasıyla oynadığı 36 resmi karşılaşmada 10 gol 8 asistlik performans gösterdi.

'HAKAN ÇALHANOĞLU DAHA İYİSİNİ YAPABİLİR'

Milan ile 1 senelik yeni kontrat yapan Zlatan Ibrahimovic, koronavirüs salgını arası sonrasında müthiş bir dönüş yapan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Hakan'ın büyük bir potansiyeli olduğunu aktaran Zlatan, "Hakan Çalhanoğlu ile ilk tanıştığımda ona, Milan'da 10 numaranın büyük bir ayrıcalık olduğunu ve bu takımda 10 numara giyen her oyuncunun müthiş olmak zorunda olduğunu söyledim. Büyük bir sorumluluğu var ve iyi çalışırsa, altından kalkabilir. Geçtiğimiz 6 ayda gerçekten iyi çalıştı, böyle devam etmeli. Durmamalı, kendinden hiçbir zaman memnun kalmamalı. Umarım böyle devam eder, daha iyisini yapabileceğini de biliyorum." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal