Haftanın Kapanışında Fenerbahçe Ankaragücü'nü Ağırlıyor

Süper Lig'in 19.haftasında Fenerbahçe evinde MKE Ankaragücü'nü konuk ediyor. Saat 19.00'da Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

18.01.2021-18:00 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-18:00) Haftanın Kapanışında Fenerbahçe Ankaragücü'nü Ağırlıyor

Ligde çıkışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe lider Beşiktaş ile arayı açmak istemiyor.Puan durumunda 35 puan ile 2.durumda bulunurken  Süper Lig'de sahaya çıktığı son 4 karşılaşmada galibiyet ile ayrılarak zirve takibini sürdürüyor. 

MKE Ankaragücü cephesinde ise alt sıralardan kurtulma hedefi sürüyor. Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada 2 galibiyet 2 mağlubiyet alan Ankaragücü ligde 19.sırada bulunuyor. Üst üste alınan Denizlispor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında alınan galibiyetlerin ardından Gaziantep ve Başakşehir'e mağlup olan Ankaragücü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasında galibiyet alarak kötü gidişatını durdurmak istiyor. 

İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmada Fenerbahçe 2 galibiyet alırken 2 karşılaşma Ankaragücü galibiyeti ile 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 

Ev sahibi ekipte Ozan Tufan ve Pelkas 4 er golle öne çıkarken konuk ekip Ankaragücü'nde ise Paintsil ve Börven 5 golle ön plana çıkan isimler oldu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal