Haaland, Ronaldo'dan İlham Alıyor

Borussia Dortmund'un Norveçli futbolcusu Erling Haaland, Cristiano Ronaldo ve Zlatan Ibrahimovic'i idol aldığını dile getirdi.

05.05.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-15:24) Haaland, Ronaldo'dan İlham Alıyor
Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da yer alan 19 yaşındaki forvet oyuncusu Erling Haaland, ülkesinde top koşturduğu dönemde Ronaldo ve Ibrahimovic gibi yıldızları örnek aldığını itiraf etti.

ESPN'e açıklamalarda bulunan Haaland, "Ronaldo'nun yüzünde 'Günün adamı benim, bugün gol atacağım' ifadesini görebiliyorsunuz. Öyle de yapıyor. Bu yüzden en iyileri çok seviyorum. Başarıya öylesine açlar, günün adamı olmak için kendilerini öylesine adıyorlar ki..."

Messi ile Ronaldo arasında bir seçim yapmayacağını belirten Haaland, "2025'te Ballon d'Or ödülünü kim kazanır?" sorusuna Messi diye yanıt verdi.

Manchester United'ın teknik adamı Ole Gunnar Solskjaer ile Molde'de birlikteyken çok şey öğrendiğini vurgulayan Haaland şu sözleri söyledi:

"16 yaşında bir çocukken Molde'ye geldiğimde Solskjaer bana daha ilk günden çok şey öğretti. O santrfordu, ben de santrforum. Şampiyonlar Ligi'ni kazandı ki bu benim de hayalim. Bana son vuruşlarla ve ceza sahasındaki küçük hareketlerle ilgili çok fazla şey öğretti."

Futbolu bırakan oyunculardan kimle beraber top koşturmak istersin sorusuna ise Haaland, "Frank Lampard ile oynamayı çok isterdim" cevabını verdi.

Ekip arkadaşı Jadon Sancho'ya övgü dolu sözler söyleyen Haaland, "O fantastik bir futbolcu. İstatistikler yalan söylemez. Bu sezon takımımız için yaptıkları ortada. Çok daha iyi bir futbolcu olacak. Ona sahip olduğumuz için çok şanslıyız" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal