Guti Önerdi, Beşiktaş Yönetimi Kolları Sıvadı!

Fabri’nin Fulham’a transferinin ardından kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta yardımcı antrenör Guti’nin önerisiyle rota sürpriz bir oyuncuya döndü.

08.08.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-10:48) Guti Önerdi, Beşiktaş Yönetimi Kolları Sıvadı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlı ekibin yardımcı antrenörü Guti'nin önerisiyle yönetim, Real Madrid'de ikinci kaleci olan 31 yaşındaki Kiko Casilla için temasa geçmeye hazırlanıyor. Kartal’da hedef, İspanyol kaleciyi satın alma opsiyonuyla kiralamak…

ŞENOL GÜNEŞ YABANCI KALECİ İSTEDİ

Fabri’nin Fulham’a gönderilmesi sonrası Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Teknik Direktör Şenol Güneş'le bir araya geldiği ve ikilinin görüşmesi sonrası kaleyi yabancı bir file bekçisine teslim etme konusunda fikir birliğine vardıkları öğrenildi.

Orman ve Güneş’in görüşmesi sonrası, Güneş’in yardımcısı Guti'nin tavsiye ettiği Kiko Casilla için harekete geçmeye karar verildi. İspanyol eldiven, geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla La Liga'da 10, Kral Kupası'nda 5, Şampiyonlar Ligi'nde de 2 karşılaşmada oynadı.

Arsenal’de forma giyen Kolombiyalı kaleci Ospina'da yaşanan belirsizlik sebebiyle Casilla'yı listenin ilk sırasına koyan siyah beyazlı ekip, bu hafta içinde Real Madrid'e kiralama teklifinde bulunacak.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal