Guti: Çok Tecrübeli Bir Teknik Direktörle Çalışıyorum

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Guti Hernandez, İspanyol basınına önemli açıklamalarda bulundu.

08.10.2018-15:39 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-15:37) Guti: Çok Tecrübeli Bir Teknik Direktörle Çalışıyorum

Beşiktaş’ın İspanyol antrenörü Guti Hernandez, İspanya basınına bir röportaj verdi.

Teknik direktörlük yapmak istediğini vurgulayan. Guti, "Acelem yok, ancak ilerleyen senelerde bir kulüp çalıştırmak istiyorum'' dedi.

Antrenör olarak kendini geliştirmek istediğini söyleyen Guti, hedefinde bir A takım çalıştırmak olduğunu belirtti. "Real Madrid alt yapısında görev yapıyordum, Beşiktaş'a gelerek önemli bir adım attım." ifadesini kullanan Guti "Acelem yok, gelişmek ve teknik adam olmak istiyorum. Yine de şimdilik odağım Beşiktaş." açıklamasını yaptı.

Türkiye'deki hayatından memnun olduğunu dile getiren İspanyol futbol adamı, ''Çok tecrübeli bir teknik direktörle çalışıyorum ve ondan çok şey öğreniyorum." şeklinde konuştu.

Eski kulübü Real Madrid’in son dönemde aldığı kötü sonuçları da değerlendiren Guti ''Real Madrid, Julen Lopetegui'ye zaman tanımalı ve sabır göstermeli. O, İspanya Milli Takımı'nda harika bir iş çıkardı ve müthiş bir teknik adam." yorumunda bulundu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal