Güreş Aşkı Engel Tanımadı!

Bu yıl 657.’si gerçekleşen ve olimpiyatların ardından dünyanın en eski spor organizasyonu olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri dolayısı ile şehirdeki tüm otel ve pansiyonların dolması, organizasyonu izlemek için farklı şehirden gelenleri yıldırmadı.

14.07.2018-15:19 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-15:18) Güreş Aşkı Engel Tanımadı!

Edirne'de bu yıl 657.’si düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri dolayısıyla şehirdeki tüm otel ve pansiyonların dolması sebebiyle farklı illerden güreşleri izlemek için gelenler, Selimiye Camii etrafındaki mezarlık ve bahçelerde kurdukları çadırlarda yattı.

Edirne Belediyesi tarafından Sarayiçi Er Meydanı'nda bu sene 657'ncisi yapılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde heyecan dün start aldı. Pehlivanlar yaklaşık 33 derecelik sıcak altında güreş tutarken, onları izlemek ve bu heyecana tanık olmak adına Türkiye'nin değişik kentlerinden binlerce güreşsever Edirne'ye koştu.

Yoğunluk nedeniyle kentteki otel ve pansiyonlar tümüyle doldu. Yer bulamayanlar ya da otel ücretlerini fazla bulanlar geceyi sokaklarda, mezar taşları sergileme alanlarına, Selimiye Camii çevresine çadır kurarak ya da yanlarına getirdiği battaniye ve yorganları üzerlerine örterek geçirdi. Güreşseverler, sabahın ilk ışıklarıyla beraber müsabakaları izlemek için hazırlıklara başladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal