Günbaş: 'Kasımpaşa Maçıyla Yükselişe Geçeceğiz'

Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Mehmet Günbaş, basın mensuplarına gerçekleştirdiği konuşmada, geçen maçlarda özellikle iç sahada zafer ve gol problemi çektiklerini anlattı.

28.02.2020-12:46 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-12:42) Günbaş: 'Kasımpaşa Maçıyla Yükselişe Geçeceğiz'
Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Mehmet Günbaş, basın mensuplarına gerçekleştirdiği konuşmada, geçen maçlarda özellikle iç sahada zafer ve gol problemi yaşadıklarını anımsattı.

Önlerindeki Kasımpaşa karşılaşmasında bu berbat gidişi sonlandırmak istediklerini söyleyen Günbaş, "Geçtiğimiz haftalarda maalesef bazen şanssızlık bazen de bireysel hatalardan puanlar kaybettik." ifadelerini kullandı.

Seyircilerin bu kritik zamanda ekibi desteklemeye devam etmesini isteyen Günbaş, şu sözleri söyledi:

"Kasımpaşa maçıyla inşallah bir çıkış yakalayacağız. Bu çıkışla birlikte hedeflediğimiz, arzuladığımız yere doğru hızla ilerleyeceğiz. Taraftarlarımız rahat olsun. Bundan sonra inşallah galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Önümüzde önemli bir karşılaşma var. Bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Bu haftadan itibaren umduğumuz ve hedeflediğimiz puanları almaya başlayacağız. Takımımız iyi bir ivme kazandı. Daha iyi oynuyoruz. Artık gol atıyoruz ve pozisyonlara daha fazla girmeye başladık. Bülent (Korkmaz) hocamızla ilk galibiyetimizi bu hafta inşallah Kasımpaşa maçında alacağız. Bundan sonra da iyi bir çıkış yakalayacağımızı umuyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal