Günay Güvenç'in Hedefinde Beşiktaş Var

Süper Lig takımlarından Gaziantep FK’nin başarılı kalecisi Günay Güvenç, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

06.02.2020-10:38 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-10:35) Günay Güvenç'in Hedefinde Beşiktaş Var

Süper Lig takımlarından Gaziantep FK’nin başarılı kalecisi Günay Güvenç, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"Yediğim golün analizini, kurtarışlarımdan daha fazla yapıyorum. Takıma katkı sağladığımı düşünüyorum. Öyle de devam edeceğim. Hocam da bana güveniyor, sezon başından beri bunu bana hep hissettirdi. Her futbolcu gibi kalecide de inişler çıkışlar olacak. Hep altını çizerek söylüyorum, topun bir kaleciyi sevmesi lazım. Şu an iyi çalışıyorum. Takıma yardım ettikçe daha mutlu oluyorum."
Gelecek hedefleri hakkında da açıklama yapan Günay Güvenç, şu ifadeleri bulundu:

"Milli takım herkesin hayali ve benim de aynı şekilde. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var, orada takımın bir parçası olmak herkesin hayali. Benim hayallerimden biri de o. İnşallah bir gün bana da nasip olur. Ne kadar kısa sürede olursa o kadar mutlu olurum. Elimden geleni performansı veriyorum. Orada teknik kadro ve futbolu iyi bilen hocalarımız var. Onların vereceği her karara saygılıyız. Olursa mutlu oluruz. Olmazsa da olana kadar daha fazla çalışacağız"

Bir dönem Beşiktaş’ın da kalesini koruyan Günay, geçen hafta 5-1 galip ayrıldıkları Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında hemen herkesin farklı bir skor beklediğini dile getirdi.

Sivasspor maçında iyi mücadele ederek güzel bir sonuç elde ettiklerini ifade eden Günay, ligin 21. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları maçla ilgili de "Beşiktaş maçında da futbol anlayışımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. Küçük nüanslar, bu maçlarda çok önemli. O yüzden her anlamda dikkatli davranıp sonuca gitmek istiyoruz." Şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal