Gümüşhanespor’un Yeni Başkanı Güray Eroğlu Oldu!

TFF 2.lig, Beyaz Grup'ta top koşuran Gümüşhanespor’da başkan Cengiz Fırat sağlık problemlerini neden göstererek başkanlık görevinden ayrıldı. İstifanın sonrasında yeni başkan Mali İşler Sorumlusu Güray Eroğlu oldu.

12.02.2020-14:26 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-14:24) Gümüşhanespor’un Yeni Başkanı Güray Eroğlu Oldu!
Son zamanda kötü günler yaşayan Gümüşhanespor’da işler düzelmeye başlıyor. Yönetim içerisinde olan anlaşmazlıkların ardından oluşan istifaların sonrasında son olarak kulüp başkanı Cengiz Fırat sağlık problemlerini sebep göstererek başkanlık görevinden ayrıldı.

Başkanın ayrılmasının sonrasında yönetim kurulunun sözüyle özellikle ekonomik olarak kulübün birçok problemini çözen Gümüşhanespor Mali İşler Sorumlusu Muharrem Güray Eroğlu Gümüşhanespor’un yeni başkanı oldu.

Başkanlık görevine gelmesinin ardından ilk demecinde Gümüşhane kamuoyundan destek çağrısında bulunan Eroğlu, “Yeni görevimizin hem bizlere hem de camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Kulübümüze bugüne kadar emek veren katkı sağlayan her kademedeki gönüllülerine teşekkür ediyorum. Çalkantılı bir dönemden geçtik ama artık ayağa kalkma zamanı. Ben bu takıma inanmasam görevi kabul etmezdim. Gümüşhanespor’un ligde kalacağına yürekten inanıyorum. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla ne gerekiyorsa yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bunu herkes takdir eder ki, bu yolda hedefe ulaşmak için yalnız bizim gayretlerimiz yetmez. Gümüşhane’yi, Gümüşhanespor’u seven herkesin desteğini bekliyoruz. Geçmişte olan olmuş. Bizim geçmişi konuşacak veya geçmişe ayıracak zamanımız yok. Geçmişe tamamen sünger çekip, takımımıza sahip çıkma zamanı. Tabi ki, konuşulması gereken, kamuoyunun bilmesi gerekenler var. Ancak bunları konuşma zamanı şimdi değil. Önceliğimiz takımımızı hak ettiği yerde tutmak. Bu sebeple sezon sonuna kadar herkesten destek bekliyoruz” sözlerini söyledi.

Gümüşhanespor bu seneye Yunus Emre Durmuş'un başkanlığında start vermiş sonrasında olağanüstü kongrede Tolga Köprülü ve en son Cengiz Fırat seçilmişti. Eroğlu, Gümüşhanespor'un sezon içindeki 4.başkanı oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal