Guilherme, Beşiktaş’a Yakın Adil Gevrek: Etik Bulmuyorum

Oyuncunun siyah-beyazlılar ile anlaşması halinde kulüpten izin alması gerektiğini düşünen Malatya ekibi bu transfer konusunda etik meselesi tartışması başlattı.

11.01.2020-00:36 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-00:36) Guilherme, Beşiktaş’a Yakın Adil Gevrek: Etik Bulmuyorum

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada, “Oyuncunun menajeri bizi arayacaktı ama ne menajer ne kulüp bizi aramadı. Beşiktaş bizi aramadan transferi bitirdiyse bunu etik bulmuyorum” ifadelerine yer verdi.

Ravcı ve Başkan Gevrek’in açıklamalarının aksine Teknik Direktör Sergen Yalçın ise Guilherme’nin Beşiktaş’a olası transferi durumunda oyuncunun talebine göre kendisine yardımcı olacaklarını ve izin vereceklerini ifade etti.

BEŞİKTAŞ’LA GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BİLİYORUM

Sergen Yalçın, Bein Sports’a yaptığı açıklamada “Ben tabii ki kalmasını isterim. Çok katkı verdi bize ve çok profesyonel. Hiç problem yaşamadık. Beşiktaş’la bir temas ve görüşme olduğunu biliyorum ama sonucunu bilmiyorum” ifadelerini kullandı ve “Gider mi kalır mı bilmiyorum ama gitmek isterse de zorla tutamayız” diye konuştu.

Bu açıklamaların yanında Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor yöneticileri Guilherme konusunu görüştü. Haberde “Akşam saatlerinde Yeni Malatyaspor yönetimi ile Beşiktaşlı yöneticilerin bir araya geldiği ve iki takımın Guilherme transferinde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Guilherme’nin transferi konusunda her iki kulüpten açıklama bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal