Guidetti’ye Göre Filenin Sultanları Dünya Şampiyonasına Hazır!

Japonya'nın ev sahipliğinde 29 Eylül-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek FIVB Dünya Şampiyonası'nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın antrenörü Giovanni Guidetti, millilerin şampiyonaya hazır olduğunu belirtti.

22.09.2018-13:38 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-13:32) Guidetti’ye Göre Filenin Sultanları Dünya Şampiyonasına Hazır!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın antrenörü Giovanni Guidetti, Japonya yolculuğu öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Milli takımın son durumu hakkında bilgi veren Guidetti, "Takım şu anda tam anlamıyla hazır. Çok iyi çalıştık. Büyük bir sağlık problemimiz de yok, bundan dolayı çok mutluyuz. Dünya Şampiyonası'ndan önce yapılması gereken ne varsa her şeyi yaptık ve tam olarak hazır durumdayız. Henüz önümüzde bir hafta var. Gergin değilim, kendimize çok güveniyoruz. Yalnızca konsantre olmamız gerekiyor, çünkü bu çok fazla konsantrasyon gerektiren çok önemli ve uzun bir şampiyona." ifadelerini kullandı.

Turnuvada öncelikli hedeflerinin ilk gruptan çıkmak olduğunu vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, "İkinci gruptan çıkmak büyük bir rüya bizim adımıza. İkinci rüyayı gerçeğe dönüştürürsek yeni bir sürpriz bizi bekliyor diyebiliriz." yorumunu yaptı.

Kadroda bulunan genç isimlerin çok arzulu olduğunu söyleyen Guidetti, "Konsantrasyonumuzda bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bütün yaz boyunca bunu bana gösterdiler. Çok gençler, çok istekliler. Belki neyle karşılaşacaklarını bilmemelerinden dolayı biraz endişeli olabilirler ancak bütün bir yaz boyunca çok iyi çalıştılar. Endişelenmelerini ve konsantrasyon sorunu yaşamalarını gerektirecek bir durum yok." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal