Guardiola Tartışmalara Nokta Koydu: Benim Kararımdı

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında deplasmanda Liverpool ile 0-0 berabere kalan Manchester City’de karşılaşma sonarası İspanyol menajer Pep Guardiola, Riyad Mahrez'in kaçırdığı penaltıya ilişkin tartışmalara açıklık getirdi.

08.10.2018-16:56 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-16:54) Guardiola Tartışmalara Nokta Koydu: Benim Kararımdı

Anfield Road’da oynanan karşılaşmanın 84. dakikasında Leroy Sane, Virgil Van Dijk'ın müdahalesiyle yerde kalmış ve hakem Martin Atkinson beyaz noktayı işaret etmişti. Manchester Cityli Benjamin Mendy, penaltıyı atmak isteyen takım arkadaşı Gabriel Jesus'a, Mahrez'in penaltıyı kullanacağını söylemiş ve daha sonra Cezayirli oyuncu atıştan yararlanamamıştı.

City menajeri Guardiola, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "İdmanlarda Mahrez'i her gün penaltı kullanırken görüyorum ve bu konuda bana güven veriyor. Onun adına iyi tecrübe oldu. Bir sonraki penaltıda başarılı olacak. Karşılaşmada Jesus penaltıyı atmak istemişti, ondan özür dilerim. Penaltıyı Mahrez'in kullanması benim kararımdı. Son 6-7 aydır penaltıları Aguero kullanıyordu fakat penaltı pozisyonunda Aguero sahada yer almıyordu. Verilmeyen ilk penaltı esnasında oyundaydı. Belki de gol atmamız adına 2 penaltı gerekliydi. Hakemler ve verdiği kararlar hakkında konuşmak istemiyorum. Futbol hakkında konuşmalıyız." değerlendirmesini yaptı.

Manchester City'nin sezon başında Leicester City'den transfer ettiği Riyad Mahrez, attığı son 8 penaltının 5'ini kaçırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal