Guardiola: "Son 10 Yılın En İyisi Manchester City"

Manchester City Hocası Pep Guardiola, takımının son 10 senenin en iyi kulübü olduğunu söyledi.

01.01.2020-16:48 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-16:44) Guardiola: "Son 10 Yılın En İyisi Manchester City"

İngiltere Premier League'nin geçtiğimiz 2 senenin şampiyonu Manchester City, bu sene ilk yarıyı lig 1.'si Liverpool'un 14 puan ardında bitirdi. Menajer Pep Guardiola buna zıt olarak Manchester City'nin son 10 senenin en iyi takımı olduğunu aktardı.

Bahsettiği zamanın içinde İspanyol takımları Real Madrid 4 kez Şampiyonlar Ligi; Barcelona ise 2 Şampiyonlar Ligi ve 7 İspanya Ligi kupasını alsa da City'yi öven Guardiola, "Bana göre son 10 yılın en iyi takımı Manchester City'ydi. Topladığı puanlar, attığı goller, şampiyonluklar ve her şey için Manchester City'yi kutluyorum" diye konuştu.

İspanyol Teknik Adam, "Burada her gün her şeyi tek tek analiz ediyoruz" derken; "Her gün ne olduğunu konuşuyoruz. Özellikle Abu Dhabi'den 2008'de gelip kulübü satın almaları, iyi oyuncular getirmeleri, dikkat çekici menajerler ve ve ekipler getirmelerinden sonra son 10 yılda ne olduğuna dair bir perspektifimiz var. Bunu inanılmaz bir şekilde yaptık. Burada, İngiltere'de büyük fillere, tarihin en büyüklerine karşı mücadele etmek... Son 10 yılda onlardan biri olduk. Bu inanılmaz" İfadeleriyle takımını övdü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal