Guardiola Liverpool’dan Çekiniyor!

İngiltere Premier Lig’in son şampiyonu Manchester City'nin İspanyol menajeri Pep Guardiola 3 Ocak Perşembe günü oynayacakları Liverpool karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

31.12.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-15:42) Guardiola Liverpool’dan Çekiniyor!

Manchester City menajeri Pep Guardiola, Premier Lig’in 21. haftasında Liverpool ile oynayacakları mücadele öncesinde karşılaşmayı ve rakiplerini değerlendirdi. Başarılı çalıştırıcı Liverpool hakkında, "Problem şu ki rakip fantastik." ifadesini kullandı.

Ligde Liverpool'un 7 puan gerisinde kalan Manchester City’nin deneyimli menajeri Guardiola 'Liverpool belki de şu anda Avrupa'nın en iyi takımı ve formlarının zirvesindeler." değerlendirmesinde bulundu.

City, Aralık ayında oynadığı Chelsea, Crystal Palace ve Leicester karşılaşmalarını kaybederken, Liverpool ise 7'de 7 yaparak geçen sezonun şampiyonu ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltmişti.

Ligde son olarak evinde konuk ettiği Arsenal'i 5-1’le geçen formuna vurgu yapan İspanyol teknik adam, "Kabul etmek zorundayız. İşimizi yapıp oyunumuzu sergileyeceğiz ve ne olacağını göreceğiz." dedi.

Liverpool'un Manchester City'yi mağlup etmesi durumunda iki takım arasındaki puan farkı 10’a yükselecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal