Griezmann: Ballon d'Or'u Kazanmaya Yakın Olduğumu Düşünüyorum

Fransa Milli Takımı ile Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nı kaldıran Antoine Griezmann, uzun süren sessizliğine son verdi.

05.09.2018-15:24 - (Son Güncelleme: 05.09.2018-15:21) Griezmann: Ballon d'Or'u Kazanmaya Yakın Olduğumu Düşünüyorum

Fransız L'Équipe gazetesine açıklamalarda bulunan Atletico MAdrid'in yıldız oyuncusu, ''Ballon d'Or'u kazanmaya yakın olduğumu düşünüyorum'' dedi.

Ballon d’Or ödülü için Cristiano Ronaldo ile birlikte kendisini favori olarak gören 27 yaşındaki golcü, ödülü kazanamaması halinde dahi suçu kendisinde arayacağını söyledi. FIFA Yılın Futbolcusu adayları arasında yer verilmeyen Fransız yıldız, bu duruma ise tepki gösterdi.

Dünya Kupası'nın FIFA tarafından gerçekleştirildiğini belirten başarılı oyuncu, ''Dünya Kupası'nı biz kazandık fakat adaylar arasında Fransız bir oyuncu yer almıyor. Seçimler farklı olabilir tabii ki ancak adaylar arasında dünya şampiyonu bir takımdan hiç kimsenin olmaması şaşırtıcı." şeklinde konuştu.

 ''Dünya Kupası'na dair bir anı sakladın mı?" sorusuna da yanıt veren yıldız golcü, "Uzun kollu formaları her zaman saklarım. 2014 ve 2016'da yaptığım gibi yine onları saklayacağım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal