Green: 'Burada Kimse, Oynadığı Süre Konusunda Sorun Çıkarmıyor'

Los Angeles Lakers yıldızı Danny Green, şu anki ekibini, geçmişte yer aldığı diğer ekiplerden farklı kılan şey konusunda açıklamalarda bulundu.

18.04.2020-17:08 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-17:05) Green: 'Burada Kimse, Oynadığı Süre Konusunda Sorun Çıkarmıyor'
Los Angeles Lakers yıldızı Danny Green, şu anki ekibini, geçmişte yer aldığı diğer ekiplerden farklı kılan şey konusunda açıklamalarda bulundu.

Green'e göre, bu özel Lakers ekibini diğer takımlardan ayıran şeyin, ekipteki kolektif "bencil olmama" hali ve oyuna karşı eğlenceyi seven hareketleri:

"Kesinlikle ve kişisel başarı açısından bile değil. Bireysel oyuncu olarak en iyi sezonumu geçirmiyordum, ama bu adamların etrafında olmak ve grupla eğlenmek önemliydi ve grubumuzun bu sayede başarılı olduğunu düşünüyorum. Bence çocuklar büyük resmi anladılar ve çok eğlendiler. Kimse attığı sayıyı ya da bireysel olarak ne yaptığını umursamadı. 10-15 dakika, 20-25 dakika veya beş dakika oynuyor olsak da, ortaya çok şey koyan ve iyi vakit geçirirken maç kazandıran çok farklı parçalarımız vardı. Çocuklar gerçekten bunları umursamadılar, çünkü çok eğlendik."

Lakers, NBA'de 11 sene içinde Green'in 4. ekibi ve bu Lakers ekibinde özel bir şey olduğunu söylüyor:

"Bu sezon, maç kazandığımız için kesinlikle ligde olduğumdan beri en iyi sezonlarımdan biri oldu. Ve ayrıca kimse dakikaları veya ne kadar topa değdikleri konusunda çatışmadığı için de öyle. Herkes kendi payına düşeni yaptı, sıraya girdi ve rolü içerisinde elinden gelenin en iyisini yaptı."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal