Göztepeli Napoleoni'den 'Evde Kal' Mesajı

Süper Lig takımlarından Göztepe’nin İtalyan yıldızı Stefano Napoleoni, coronovirüs tedbiri olarak evde kal çağrısı yaptı.

20.03.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-15:01) Göztepeli Napoleoni'den 'Evde Kal' Mesajı
Süper Lig takımlarından Göztepe’nin İtalyan yıldız Stefano Napoleoni, koronavirüs salgınıyla savaşma kapsamında liglerin ertelenmesinin sonrasında futbolseverlere "evde kal" çağrısı yaptı. Ülkesi İtalya’da salgından dolayı gerçekleşen ölümlere dikkat çeken deneyimli futbolcu kaydettiği videoda, “Herkese merhaba. Hepimizin bildiği gibi çok zor süreç yaşıyoruz. Evimizde kalmamız lazım. Fakat evde kalmamız spora devam edemeyeceğimiz anlamına gelmez. Sağlımıza dikkat etmemiz ve fit kalmamız gerekiyor. O halde başlayalım. Size evde yapabileceğiniz birkaç hareket göstereceğim. Birtan’la beraber başlıyoruz” ifadelerini kullandı. Egzersizlerini tamamlayan Napoleoni, “Evet, antrenmanlarımızı tamamladık. Herkesin yapabileceği, kolay bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Lütfen evlerinizde kalın. Ailenizle keyifle vakit geçirin ve sağlıklı kalın. Gösterdiğimiz egzersizleri yapın ve evde kalın. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Göztepe’nin 2-0 mağlup ettiği Çaykur Rizespor maçında ekibinin ikinci golünü kaydeden Napoleoni, gol sevincinde vücuduna yaptırdığı Roma’nın simgesi Kolezyum’un dövmesini gösterip halkına selam göndermişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal