Göztepe’de Gouffran’ın Bileti Kesildi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin Fransız kanat oyuncusu Yoan Gouffran, sarı kırmızılı ekip tarafından gözden çıkarıldı.

24.10.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-14:28) Göztepe’de Gouffran’ın Bileti Kesildi!

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile sahasında oynadığı karşılaşmadan 2-0 ayrılarak 6. sıraya yerleşen Göztepe'de Fransız yıldız Yoan Gouffran, teknik heyet ve yönetimin sabrını taşırdı.

Geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United’dan kadroya katılan fakat geldiği günden beri beklentileri karşılayamayan 32 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş karşılaşması öncesinde takım arkadaşı Alpaslan Öztürk'le tartıştı. Sarı kırmızılı oyuncuların araya girmesiyle tartışma daha da büyümeden önlenirken, Fransız kanat oyuncusu Beşiktaş maçının 21 kişilik kadrosuna alınmadı.

Hem performans olarak geride kalan hem de disiplinsiz hareketleriyle takımdaki huzuru bozduğu kaydedilen Gouffran'ın ligin ilk devresine kadar kalan 8 maçta görev almasının zor olduğu belirtildi.

Sezon başında göreve getirilen teknik direktör Bayram Bektaş'ın çok şeyler beklediği Fransız futbolcunun devre arası transfer döneminde satış listesine konulacağı öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal