Göztepe Yeni Kaptanını Belirledi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de kaptanlık görevine Portekizli kaleci Beto getirildi.

08.08.2018-14:55 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-14:50) Göztepe Yeni Kaptanını Belirledi!

Göztepe’de yeni kaptan Portekizli tecrübeli file bekçisi Beto oldu.

Sarı kırmızılı ekipte kaptanlık görevine getirilen deneyimli eldiven Beto, büyük gurur yaşadığını belirtti. Kariyerinde pek çok başarıya imza atan ve Avrupa’nın önemli kulüplerinde de kaptanlık yapan Beto, "Göztepe gibi şanlı tarihi olan bir takımın kaptanlığına getirilmek beni çok mutlu etti. En iyi biçimde camiamıza layık olacağım, bu kulüp adına elimden geleni yapacağım." şeklinde konuştu.

Kaptanlığın kendisine ayrı bir sorumluluk yüklemediğini söyleyen tecrübeli kaleci, "Zaten hepimiz büyük bir sorumluluk üstleniyoruz. Karakterim dolayısı ile kaptanlığa yatkınım. Büyük taraftarımızla çok güzel bir bağ kurduk. Kaptanlık görevimde Göztepe için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Zor bir sezona daha başlayacaklarını vurgulayan 36 yaşındaki eldiven, ligde kalıcı olacaklarını ve Yeni Malatyaspor karşılaşmasından galip ayrılarak, lige iyi bir başlangıç yapacaklarını ifade etti. Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı kadrosunda bulunan Beto, kariyeri boyunca Sevilla ile 2 kez, Porto ile de 1 kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal