Göztepe Trabzonsporlu Yıldızın Transferinde Sona Yaklaştı!

Spor Toto Süper Lig'i bu sezon 6. sırada noktalayan Göztepe, transfere hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

25.05.2018-11:38 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-11:35) Göztepe Trabzonsporlu Yıldızın Transferinde Sona Yaklaştı!

Spor Toto Süper Lig’in bitmesinin ardından teknik direktör Tamer Tuna ile sürpriz bir biçimnde yollarını ayıran ve kısa bir süre sonra takımın başına Bayram Bektaş'ı getiren Göztepe, geçen yıldan beri transfer etmek istediği Trabzonsporlu Hugo Rodallega transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Takımda kiralık olarak forma giyen Senegalli yıldız Demba Ba'nın takımdan ayrılması sonrası forvet arayışlarına başlayan Göztepe, Trabzonspor'la yol ayrımına gelen Rodallega’yı kadrosuna katmaya çok yakın…

Kolombiyalı golcünün şehre alışması için ailesini haftalar önce İzmir'e gönderdiği öğrenilirken, transferin en kısa zamanda resmi bir hal alacağı belirtildi. Trabzonspor'un takımda fazla forma şansı bulamayan Rodallega'yı göndermek istediği, bu sebeple de Göztepe'nin bu transferde zorluk yaşamayacağı ifade edildi.

Kolombiyalı yıldız, Türkiye kariyerine Teleset Mobilya Akhisarspor ile başlamış ve Ege temsilcisinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti. Yeşil-siyahlı takımda 2015-16 sezonunda forma giymeye başlayan deneyimli forvet, ilk sezonunda 34 karşılaşmada 19 gol attı. Bir sonraki sezonun ilk devresinde Akhisarspor'da forma giyen Rodallega, devre arasında Trabzonspor’un yolunu tuttu.

Rodallega bordo mavili formayla 43 resmi karşılaşmada oynadı ve 19 kez ağları sarstı. Yıldız santrfor Türkiye'ye transfer olmadan önce İngiltere Premier Lig takımlarından Wigan Athletic ve Fulham'da da forma giydi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal