Göztepe, Serdar Gürler’in Bonservisini Almaya Hazırlanıyor

Süper Lig kulüplerinden Göztepe, kadronun en golcü futbolcusu olan Serdar Gürler'le kontrat yenilemeyi planlıyor. Serdar'ın satın alma opsiyonunun da Göztepe'de olduğu belirtildi.

28.03.2020-12:59 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-12:55) Göztepe, Serdar Gürler’in Bonservisini Almaya Hazırlanıyor

İspanya'nın Huesca kulübünden geçtiğimiz sezon arasında 1.5 seneliğine kiralanan yıldız futbolcunun gelecek sezonda da kariyerini Göztepe'de sürdürmesi için harekete geçildi.

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Serdar'ın beğendikleri bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, "Futbolcumuz burada mutlu. Satın alma opsiyonu kulübümüzde" şeklinde konuştu ve yeni bir anlaşmaya olumlu yaklaştıklarını ifade etti.

Göztepe camiası sezonun askıya alınmasıyla idarecilere, oyunculara ve teknik kadroya uygulanan coronavirüs testlerinin negatif sonuçlanmasının ardından rahat bir nefes aldı.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil bütün kulübün ve çalışanlarının verilen kurallara kesin uymaları konusunda ciddi şekilde uyardı. Hiç kimsenin evinden dışarıda bulunmamasını isteyen Sepil'in devamlı oyuncular ve teknik patron İlhan Palut'la iletişim içinde olduğu açıklandı. Futbolcuların da psikolojik açıdan çok rahatladığı ve antrenmanın evlerinde tam bir şekilde sürdürüldüğünü ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal