Göztepe Savunmayı Deneyimli Oyuncuyla Güçlendirecek

Savunmasını deneyimli isimlerle güçlendirmek isteyen Göztepe, kancayı Bursasporlu Titi'ye taktı. Tecrübeli oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

02.07.2018-17:30 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-17:23) Göztepe Savunmayı Deneyimli Oyuncuyla Güçlendirecek

Sabri, Tanju, Leo gibi futbolcuların ayrıldığı defans hattına şimdiye dek yalnızca Alanyaspor’un Senagalli milli futbolcusu Gassama’yı alan Göztepe, Bursaspor’dan Titi’ye de kanca taktı.

Süper Lig’de 2015 senesinden bu güne Kasımpaşa ve Bursaspor formalarını giyen 30 yaşındaki Brezilyalı stoperin Bursa’nın yeni sezon hazırlıklarına gitmediği ve takımdan ayrılmak istediği bildirildi. Yeşil-beyazlı takımla 2020 senesine dek sözleşmesi olan Titi, ülkesinde Internacional, Vasco de Gama ve Bahia’da da forma giydi. Titi, geçen yıl Bursaspor’da ligde hepsi ilk 11’de 31, Türkiye Kupası’nda ise 5 karşılaşmada vazife alarak istikrarlı bir grafik ortaya koydu. Göztepe’nin transfer listesinde gene Bursaspor’dan Onur Atasayar ve Barış Yardımcı da var. Oyuncuyla iletişime geçen Göztepe’nin, “Bursa’yla anlaşın ben gelirim” cevabı aldığı gelen bilgiler arasında.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal