Göztepe İstikrar Yakalamayı Hedefliyor

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, "Topa sahip olan, coşkulu oynayan, çok iyi mücadele eden, pozisyonlara daha çok girebilen ve rakibe az pozisyon veren bir Göztepe hedefliyorduk. Bu yolda ilerliyoruz." diye konuştu.

11.12.2019-11:39 - (Son Güncelleme: 11.12.2019-11:37) Göztepe İstikrar Yakalamayı Hedefliyor

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe amaçladıklarını ve bu yolda çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Gazetecilere açıklamada bulunan Palut, MKE Ankaragücü karşısında kritik bir galibiyet aldıklarını, yakaladıkları çıkışı sürdürdüklerini söyledi.

Bu hafta karşılaşacakları Gençlerbirliği'nin, son oynadığı Fenerbahçe maçı dışında bir çıkış içinde olduğunu anımsatan Palut, "Bu ligde her maç gerçekten çok zor ve 3 puan ortada. Çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Önemli olan kısa vadeli çıkışlar yakalamak değil, bunu bir istikrara dönüştürebilmek. Gençlerbirliği maçına da bu bakış açısıyla hazırlanıyoruz." şeklinde konuştu.

Göreve geldikten sonra kendi anlayışlarına uygun bir futbol ortaya koymak için çalıştıklarını ve ilerleme kaydettiklerinie dikkati çeken Palut, "Topa sahip olan, coşkulu oynayan, çok iyi mücadele eden, pozisyonlara daha çok girebilen ve rakibe az pozisyon veren bir Göztepe hedefliyorduk. Bu yolda ilerliyoruz. Oyuncularımızın reaksiyonu iyi. Tam olarak bunu oturtmuş olamasak da sahada gayret ve istek görüyorum. Yol alıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal