Göztepe Başkan Vekili: 'Fabri ve Sinan Bolat ile Anlaşamadık'

Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, Sinan Bolat ve Fabri transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

11.09.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-16:47) Göztepe Başkan Vekili: 'Fabri ve Sinan Bolat ile Anlaşamadık'

Süper Lig kulüplerinden Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, 4 pozisyon için transfer hamlelerine devam ettirdiklerini duyurdu.

'SİNAN BOLAT VE FABRI İLE ANLAŞAMADIK'

Papatya, gazetecilere verdiği demeçte, gelecek sezonun tüm kulüpler için hayırlı olmasını dilediğini, tüm takımlara başarılar diledi.

Transfer mesaisine devam ettiklerini aktaran Papatya, şu ifadeleri kullandı: "Kalede Sinan Bolat ve Fabri ile anlaşamadık. Stoperde de Bogdan Planic'i kadromuza dahil edemedik. Onlar imzalasaydık geç kalmış gözükmeyecektik. Her şeyden önce hiçbir oyuncu Göztepe'nin önüne geçemez. Göztepe'nin bazı değerleri vardır, bunlara uymadıktan sonra hiçbir oyuncuyu transfer etmeyiz. Anlaşamadığımız bu 3 oyuncuda da benzer talepler oldu. Bunlar maddi şeyler değildi. Kaleci, stoper, orta saha ve kanat mevkileri için alternatifli arayışımız devam ediyor."

TRANSFERE PANDEMİ ENGELİ

Papatya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle transfer piyasasının bu sezon farklı olduğunu vurgulayarak, "Transfer etmek istediğimiz oyuncuların takımları önlerini göremediği için ne yapacaklarını tam bilmiyorlar. Bireysel olarak futbolcular da Kovid nedeniyle yer değiştirmek istemiyor gibiler. Ayrıca Türkiye'de daha önce ödemelerde yaşanan olumsuzluklar da futbolcuların kararlarında etkili oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal