Maç Sonucu: Antalyaspor: 1 - Trabzonspor: 3

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

08.12.2019-16:11 - (Son Güncelleme: 08.12.2019-18:27)

Süper Lig'de geride kalan 13 haftada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alanve topladığı 23 puanla zirve takibini sürdüren Trabzonspor, Antalyaspor'un konuğu oldu.

Son olarak sahasında Galatasaray karşısında son dakika yediği golle moral bozukluğu yaşayan Bordo-Mavili ekip Antalya'dan 3 puanla ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Trabzonspor mücadelenin ilk yarısında bulduğu 3 golle günü moralli kapatan takımlardan oldu.

Alınan bu sonuçla Trabzonspor puanını 26'ya yükseltti ve takibini sürdürdü. Antalyaspor'da ise kötü gidişat devam etti ve üstü üste mağlubiyetlerle Akdeniz ekibi 12 puanla düşme hattında kaldı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

1' Maç başladı.

3' Trabzonspor ilk atağında golü buldu. Sörloth sol kanattan topla ilerleyerek ceza sahasına girdi ve şutunu çekti top köşeden ağlarla buluştu.

17'1:1Gol! Ondrej Celustka kafa vuruşuyla takımı Antalyaspor adına golü buldu ve skoru eşitledi. 1-1.

25'1:2Gol! Trabzonspor Antalya Stadyumu Stadı'nda Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile öne geçti. 1-2.

38'Kaleyi bulmayan şut! Şansını deneyen oyuncu Trabzonspor takımında Daniel Sturridge.

45'1:3Gol! Trabzonspor golü bulan taraf. Skor şimdi 1-3.

68'Doğukan Sinik çerçeveyi buluyor ancak top filelerle buluşmuyor. Antalya Stadyumu Stadı'nda skorda değişiklik yok.

81'Maçta heyecanlı anlar. Serdar Özkan şutunu çekiyor ancak top Trabzonspor savunmasından dönüyor.

90' Maç bitti

ANTALYASPOR - TRABZONSPOR 11'LER

Antalyaspor: Ferhat, Diego, Eren, Doğukan, Gustavo, Mukairu, Fredy, Ufuk, Celustka, Nazım, Hakan.

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Campi, Kamil Ahmet, A. Parmak, Obi Mikel, Nwakaeme, Yusuf, Sturridge, Sörloth

LİDERLİK YARIŞI

Süper Lig'de geride kalan 13 haftada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alanve topladığı 23 puanla zirve takibini sürdüren Trabzonspor, Antalyaspor'a konuk olacak. Son olarak sahasında Galatasaray karşısında son dakika yediği golle moral bozukluğu yaşayan bordo-mavili takım, Antalya'dan 3 puanla ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi planlıyor.

İKİ TAKIM ARASINDA 47. KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Antalyaspor Süper Lig'de 47. kez karşı karşıya gelecekler. Söz konusu karşılaşmalarda bordo-mavililerin 28, Antalyaspor'un ise 8 galibiyeti var. 11 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Karadeniz ekibinin attığı 84 gol karşılık, kırmızı beyazlılar


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal