Gomis’ten Türkiye’nin Euro 2024 Adaylığına Destek!

Galatasaray formasıyla bu sezon şampiyonluk yaşayan ve gol kralı olan Fransız yıldız Bafetimbi Gomis, Türkiye’nin Euro 2024 adaylığına destek verdi.

26.05.2018-09:31 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-09:57)

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, Galatasaray formasıyla çıktığı 33 karşılaşmada 29 kez ağları sarsarak gol kralı olan ve bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu rekorunun yeni sahibi olan Bafetimbi Gomis, Türkiye'nin EURO 2024'ü başarıyla düzenleyecek yeteneğe sahip olduğunu belirtti.  

Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliği adaylığına tam destek veren golcü oyuncu, "Türkiye inanılmaz bir ülke ve burada çok keyif alarak yaşıyorum. Ailemle birlikte bu şehre iyi uyum sağladık. İnsanlar çok sıcakkanlı, misafirperver ve saygılılar" dedi.

Türkiye'deki modern statlara da vurgu yapan Fransız yıldız, "Hükümet tarafından gerçekleştirilen inanılmaz bir çalışma mevcut. İyi altyapıya sahip muhteşem stadyumlar yapılmış. EURO 2024 Türkiye'de yapılırsa stadyumların dolacağına hiç şüphem yok." şeklinde konuştu.

Türkiye'de gerçekleştirilecek olası bir Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilişkin değerlendirmelerde bulunan tecrübeli santrfor, "Turistler ve futbol seyircileri, Türkiye'de yapılacak bu organizasyona katılmaktan büyük memnuniyet duyacaktır. Türkiye'nin böylesine büyük bir organizasyonun üstesinden gelecek deneyim ve yeteneği mevcut. Böylesi bir ambiyansı başka bir yerde göremezsiniz." ifadelerini kullandı.

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Swansea’den kadroya dahil edilen Fransız yıldız Bafetimbi Gomis, bu sezon sarı kırmızılı formayla Spor Toto Süper Lig’de 33 karşılaşmada oynadı ve bu karşılaşmalarda 29 kez fileleri havalandırdı.

Fransız yıldızın sarı kırmızılı ekiple olan sözleşmesi 30 Haziran 2020 tarihine kadar devam ediyor. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal