Gomis Dünya Kupası Kadrosunda Yer Alabilir!

Galatasaray’ın sezon başında İngiltere’nin Swansea City takımından kadrosuna kattığı Fransız yıldız Bafetimbi Gomis, Fransa’nın 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer alabilir.

24.04.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-13:58) Gomis Dünya Kupası Kadrosunda Yer Alabilir!

Sarı kırmızılıların golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis’in FIFA 2018 Dünya Kupası umutları devam ediyor. Zira Fransa Milli Takımı'nda forma giyen hücum oyuncularının bu sezonki formsuzluğu Bafetimbi Gomis'in şansını daha da arttırıyor.

Sarı kırmızılı takıma geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle taraftarların en çok sevdiği isimlerin başında gelen Gomis, Spor Toto Süper Lig’de gol krallığına koşarken, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa formasıyla yer almak adına da şansını sürdürüyor.

Gomis’in Fransa Milli Takımı’nda hücum hattındaki rakipleri arasında yer alan Oliver Giroud, Alexandre Lacazette ve Moussa Dembele gibi forvet oyuncularının formda olmaması Gomis için bir şans olarak ifade ediliyor.

Galatasaray forması ile Spor Toto Süper Lig’de 27 kez ağları havalandıran Gomis, Avrupa'da en çok gol atan Fransız forvet durumunda. Tecrübeli golcünün sıralamada en yakın takipçisi Atletico Madrid’in yıldız ismi Antoine Griezman'ın 19 golü bulunuyor.

Fransa Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan diğer oyuncuların da bu sezon başarılı bir performans sergilemediği görülüyor. Arsenal forması giyen Alexandre Lacazette ve Paris Saint Germain'li Mbappe'nin 13, Chelseali Oliver Giroud'un ise yalnızca 6 golü bulunuyor. İskoçya’da Celtic forması giyen Moussa Dembele de bu sezon 8 kez gol sevinci yaşayabildi.

Fransa’da 2018 Dünya Kupası’na ilişkin ilk akla gelen sorulardan biri; Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamp’ın Gomis'i dünya kupası kadrosuna dahil edip etmeyeceği…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal