'Gollerimle Dönüş Yapacağım!'

Fenerbahçe'de Vedat Muriç, ligin askıya alınmadan önceki 7 lig karşılaşmasında yalnızca 1 gol atmıştı. Kosovalı golcü, “Araya formsuz girdim ama şu anda çok daha iyiyim. Sezonun kalan bölümüne gollerimle dönüş yapacağım” ifadesini kullandı.

08.06.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-11:43) 'Gollerimle Dönüş Yapacağım!'

Bu sezon Vedat Muriç’in performansı ligde Fenerbahçe için belirleyici oldu. Sarı- lacivertliler, Kosovalı golcünün gol atamadığı yalnızca bir müsabakada, Çaykur Rizespor maçında kazanabilmişti. Yıldız oyuncunun sezonun ikinci yarısında performansında geçirdiği düşüş, direkt sonuçlara da yansıdı. Muriç lig askıya alınmadan önce yapılan 7 maçta yalnızca 1 defa ağları sarstı, Fenerbahçe bu aşamada galibiyet yüzü göremedi. Genç futbolcu, ligde askıya alınmasıyla verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirtti.

‘EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRECEĞİZ’

Muriç, “Hem ben hem de takımım form olarak dibe vurmuştuk. Ancak şu anda her şey çok iyi gidiyor. Sezonun kalan bölümünde çok daha iyi bir Muriç izleteceğim. Atacağım gollerle hem kupayı kazanmamız hem de ligi en iyi yerde bitirmemiz için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Muriç, bu sezon 28 resmi karşılaşmada 15 defa ağları sarsarken, 4 gollük asist de yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal