Gol Düellosunda Kazanan Alanyaspor

Süper Lig'in 21.haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında MKE Ankaragücünü konuk etti. Gol düellosuna dönen karşılaşmada galip gelen ekip 4-3'lük skorla Aytemiz Alanyaspor oldu.

25.01.2021-21:34 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-21:34) Gol Düellosunda Kazanan Alanyaspor

Karşılaşmanın ilk yarısına fırtına gibi başlayan bir Ankaragücü vardı. Paintsil'in henüz karşılaşmanın 3.dakikada Aytemiz Alanyaspor ağlarına gönderdiği gol ile 1-0 öne geçen Anakragücü golün ardından da baskılı oyununu sürdürdü. 28.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Paintsil skoru 2-0'a getirerek Alanyaspor cephesinde adeta bir soğuk duş etkisi yarattı.

İlk yarının son anlarına doğru yaklaşılırken farkı azaltmak için baskısını arttıran Aytemiz Alanyaspor 37.dakikada Salih Uçan'ın kaydettiği gol ile skoru 2-1'e getirirken karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve MKE Ankaragücü soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle girdi.

İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte bambaşka bir Alanyaspor sahadaydı. 54.dakikada Alanyaspor'un 10 numarası Bakasetas sahneye çıkarak skoru 2-2'ye getirdikten sonra Ankaragücü iyice savunmaya çekildi. Ankaragücü'nün kendi yarı alanında kabul ettiği oyunun ardından baskısını arttıran Aytemiz Alanyaspor kısa bir süre sonra tekrardan golü buldu. 62.dakikada Alanyaspor'un golcü oyuncusu Babacar sahneye çıkarken ev sahibi ekip karşılaşmada ilk kez öne geçerek skoru 3-2'ye getirdi. 

Alanyaspor'un üstünlük sayısına ise sevinci pek uzun sürmedi. Golden yalnızca 3 dakika sonra Lobzhanidze'nin topu getirdiği pozisyonda Fatih Aksoy'un kendi ağlarına gönderdiği gol sonrası skora bir kez daha eşitlik geldi.

Karşılaşmada 3-3'lük beraberliğin ardından baskısını bir kez daha arttıran Aytemiz Alanyaspor aradığı golü karşılaşmada son dakikalara girilirken Moubandje'nin sol kanattan getirdiği pozisyonda harika vuruşuyla ağları havalandırmasıyla bulurken skor ise 4-3'e geldi. 

Maçın son anlarına doğru Ankara temsilcisi baskısını arttıran taraf olsada aradığı golü bulamadı. Aytemiz Alanyaspor sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak puanını 34' yükseltip 5.sırada yer aldı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal