Göksel Gümüşdağ Başakşehir'in Geleceği İle Alakalı Açıklamalarda Bulundu

Göksel Gümüşdağ, Başakşehir kulübünün satılması ile alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, "Kulübün %30-%40'ını satabiliriz." dedi.

01.03.2018-17:43 - (Son Güncelleme: 01.03.2018-17:34) Göksel Gümüşdağ Başakşehir'in Geleceği İle Alakalı Açıklamalarda Bulundu

Başakşehir kulübünün başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye'deki takımların mali açıdan kurtuluşu adına şirketleşmenin kesinlikle gerekli olduğunu savundu.

İŞTE GÜMÜŞDAĞ'IN AÇIKLAMALARI

"Tüm takımların şirketleşmesi gerekmekte. Elli sene evvel dernekler statüsü kurulmuş, herkes o kadar rahat ki... Türkiye'de kulübün başına geçiyorsun, bir anda gündeme geliyorsun. İstediğin her harcamayı yapıyorsun, kulüp başkanlığından gittiğinde seni sorumlu tutan hiçbir mekanizma mevcut değil. Dolayısıyla kulüplerin şirketleşmesi lazım gelmekte." diyerek kulüplerin şirketmiş gibi yöneltildiğinde Türk futbolunun daha iyiye gideceğini ifade etti.

BAŞAKŞEHİR'İN GELECEĞİ İÇİN KULÜBÜN HİSSELERİ SATILABİLİR

Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ, takımın hisselerini satma planları olup olmadığı yönünde gelen bir soruya ise şu şekilde cevaop verdi:

"Sadece Çinliler değil, aynı zamanda Avrupa'dan da fon bulabiliriz. Burada çok uluslu şirketler, yerel şirketler mevcut. Kulübümüz bu anlaşmalardan kazanç elde edebiliyorsa neden olmasın. Kulübün hepsini satmak gibi bir düşüncemiz yok. Yüzde 30-40'ını güçlü bir aktöre satabiliriz. şeklinde açıklama yaparak kulübün geleceğinden bahsetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal