Göksel Gümüşdağ: '18 Kulüp Olarak Mutabakat Sağladık'

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Süper Lig'in başlaması ile ilgili açıklamalar yaptı.

29.05.2020-08:47 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-08:44) Göksel Gümüşdağ: '18 Kulüp Olarak Mutabakat Sağladık'

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Süper Lig’in 12 Haziran’da başlaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Göksel Gümüşdağ’ın açıklamaları şu şöyle;

"Çok güzel önlemler alınmış. Bütün kulüpler üzerine düşeni yaptığı sürece, inanıyorum ki sağlıklı şekilde ligi bitirebiliriz. Dünyadaki örnekleri çok fazla. Her sektörde kontrollü bir yaşam hareketi başladı."

'HEPİMİZ MÜTABAKAT SAĞLADIK'

"18 kulüp olarak hepimiz mütabakat sağladık, federasyon da böyle bir karar aldı, hayırlı olacağını düşünüyorum. Önlemleri yerine getirerek, inanıyorum ki bir aksilik olmadan bu ligi bitiririz."

'ÖNLEMLERİ ALMALIYIZ'

"Sadece Türkiye değil, uluslararası bir sorun bu. Futbolcular da futbolu özlemiş, hocamız da futbolu özlemiş. Herkes futbolu özledi. Ben futbolun birleştirici gücü olduğuna inanıyorum. Futbol federasyonunun aldığı karar sonrasında hepimiz gerekli önlemleri almalıyız."

'ZAMANA İHTİYAÇ VAR'

"Bazı kulüpler yüzde 30-40, bazı kulüpler yüzde 10 zarar içinde. Gerçek ki korona futbola da ekonomik olarak çok zarar verdi. Hepimiz bu yaraları sarmak için bir süreç yaşayacağız. Zamana ihtiyaç var, ligi bitirebilmek çok anlamlı."

'KİMSE İÇİN TALEP GELMEDİ'

"Basında o kadar çok haber görüyorum ki... Hiçbir oyuncumuz için şu ana kadar talep gelmedi."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal