Gökhan Töre'den Flaş Açıklama

Beşiktaş'ın futbolcusu Gökhan Töre'nin geçen günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklama olay olmuştu. Gökhan Töre'den bir yeni açıklama daha geldi.

21.03.2019-14:57 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-14:36) Gökhan Töre'den Flaş Açıklama

Gökhan Töre Fikret Orman'ın verdiği röportajda kendisi ile ilgili konuştuğunu duyunca ateş püskürdü. Töre,sosyal medyasından  şu şekilde açıklama yaptı.

Dün özel bir televizyon kanalında FİKRET ORMAN ve bir gazeteci beyefendi ile yapılan "ısmarlama" röportajın akıllarda zaten var olan sorulara yenilerini eklediğini ve maalesef oldukça basit ve amaçsız bir röportaj olduğunu FİKRET ORMAN'a iletmek isterim Bu sorulara artık yaşadığım gerçekler ile cevap vermenin zamanı geldiğine; siz değerli Beşiktaş Taraftarının ve saygıdeğer Kamuoyu mensuplarının bu gerçekleri bilmeye hakkı olduğuna inanıyorum.

FİKRET ORMAN'ın röportajı maalesef bizim ailemizden ve dostlarımızdan gördüğümüz, bildiğimiz"SEVGİ" anlayışının oldukça dışında kavramları hedef almaktadır. Bilinmelidir ki: Sözleşmemde yer alan miktarı her ay almak FIFA'nın koyduğu ve tüm dünyada her futbol kulübünde yer alan oyuncular için geçerli olan bir haktır. FİKRET ORMAN'ın röportajda söylediği " OYNAMADAN PARA KAZANMAK İSTEDİ. NAPALIM ? BİZ DE SAYGI DUYDUK " cümlesi bir İFTİRADIR. Şimdiye kadar adı hiçbir haksızlıkta geçmemiş olan Beşiktaş Futbol Kulübünün, FİKRET ORMAN'ın görev döneminde yaşadığı sıkıntıları ve adının karıştığı MADDİ skandalları göz önüne alacak olursak sarf ettiği cümle kulağa oldukça RAHATSIZ EDİCİ ve UMURSAMAZCA geliyor.

Sonrasında FİKRET ORMAN'ın bizzat talebi ile gönderilen "yeni sezon" programım geldi. Yeni sezona Beşiktaş Fulya Hakkı Yeten Tesisi'nde belli olmayan bir çalışma programı ile devam edecektim. İlk haftalarda oradaki ekip ile bireysel çalışmalar yaptık. FAKAT sosyal medya hesaplarımdan yaptığım ilk açıklamamdan sonra bir "CEZA" olarak çalışma saatlerimde ekibin yer almadığı, kendileriyle çalışma fırsatı bulamadığım günler geçirdim. Sahanın sentetik olmasının sorun yaratacağını söylediğimde FİKRET ORMAN'ın ÖZEL İSTEĞİ olduğu söylendi. Sentetik bir saha futbolcunun en büyük düşmanlarından biridir. Sakatlanma riski yüzde doksandır.( Alt yapı takımımızda yer alan genç meslektaşlarımdan 5 tanesi bu sene sentetik saha sebebiyle çapraz bağ yırtılmasına maruz kalmıştır. )

Hakkımda yaptıkları her açıklamayı siz değerli BEŞİKTAŞ TARAFTARI ile aynı anda internetten öğrendim. Bugün, gelecek sezonda futbol kariyerime Beşiktaş Futbol Kulübü ile devam etmeyeceğimi, ŞİMDİKİ GÖREV SAHİBİ ŞAHSIN ağzından duymuş olduk. Kendisine tek tavsiyem: bugün telaffuz ederken tereddüt etmediği " SEVMEK" fiilinin gerçek anlamını ve gücünü siz BEŞİKTAŞ taraftarından öğrenmek için çaba göstermesi olur.

Saygıdeğer BEŞİKTAŞ TARAFTARI, benim bu formadaki tüm hakkım son damlasına kadar size helal olsun.

UNUTMAYIN Kİ BEŞİKTAŞ FUTBOL KULÜBÜNÜN ASIL SAHİBİ BEŞİKTAŞ TARAFTARIDIR.

Sizi çok seviyorum.

Hakkınızı helal edin. Ve FİKRET ORMAN'a önümüzdeki Beşiktaş Başkanlığı seçiminde BOL ŞANS DİLERİM.

Gökhan TÖRE



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal