Gökhan Töre: ''Ay-Yıldızlı Formaya Geri Dönmek İstiyorum''

Yeni Malatyaspor’un sezon başı Beşiktaş’tan transfer ettiği orta saha oyuncusu Gökhan Töre, tekrar milli formayı giymek istediğini belirtti.

17.10.2019-14:05 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-14:02)

Yeni Malatyaspor’un başarılı futbolcusu Gökhan Töre, Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"KALBİM HEP MİLLİ TAKIMDA"

"Benim kalbim ve ruhum her zaman Milli Takım ile birlikte. Oynasam da oynamasam da o ay-yıldızlı bayrağı göğsümde her zaman taşıdım, taşımaya da devam edeceğim. Mücadelemi hiçbir zaman bırakmayacağım. Bütün Milli Takımı ve Şenol Güneş'i tebrik ederim. Büyük bir başarı elde ettiler. Yeni Malatyaspor'a katkı sağlamak adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Takım arkadaşlarım ve buradaki atmosfer çok iyi. Konyaspor maçı için hazırlık yapıyoruz. Benim de sakatlığım bitti. Allah'ın izniyle Konyaspor maçında kadroda olacağım” dedi.

"TÜRK HALKININ BENDEN BEKLENTİSİ BÜYÜK.."

“Dediğim gibi elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hem Yeni Malatyaspor'un hem de Türk halkının benden beklentileri çok büyük. Çalışmalarıma devam ederek tekrar Milli Takım'a dönmeye çalışacağım. Çok şükür eskisinden daha iyiyim. Talihsiz bir olay oldu Trabzonspor maçında. Arka adele yırtığı oluştu. Konyaspor maçında Hocamız bana görev verirse ben hazırım.”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal