Giuliano'dan Flaş Açıklama! Fenerbahçe'nin Şampiyonluğu Dünya Kupası'ndan Önemli

Giuliano'dan Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hakkında açıklama geldi.

13.02.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 13.02.2018-14:23) Giuliano'dan Flaş Açıklama! Fenerbahçe'nin Şampiyonluğu Dünya Kupası'ndan Önemli

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra Giuliano, formayı almak için kavga ettiğini itiraf etmişti.

Sambacı futbolcu, soyunma odasında ise arkadaşlarına samimi bir konuşma yapıp, "Bu ailenin önemli bir parçası olduğumu bana hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. Ailemi bu zor maçta yalnız bırakamazdım. Kazandığımız için çok mutluyum" şeklinde ifadelerde bulundu.

"DÜNYA KUPASI'NA GİDEMEYEBİLİRSİN" UYARISI YAPILDI

Dönüşü ile hücuma canlılık getiren Giuliano'nun Dünya Kupası kadrosunda yer almama pahasına bu mücadeleye dahil olduğu öğrenildi. Sağlık heyeti, "Yeniden sakatlanırsan 3 ay sahalardan uzak kalırsın. Dünya Kupası'nı bile kaçırabilirsin" şeklinde uyarıda bulunmutu. Fakat Brezilyalı yıldız, "Dünya Kupası'na gidip gitmeyeceğime milli takım hocası karar verecek. Ben şu an Fenerbahçe için mücadele ediyorum. Şampiyonluk kupasını Dünya Kupası'ndan çok istiyorum. Taraftarın bana olan sevgisine karşılık vermek zorundayım" cevabını vererek Aykut Kocaman'dan formayı kaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal