Girona, Barcelona Karşılaşması İçin ABD Planını Belirledi!

Geçtiğimiz ay La Liga yönetiminin her sezon minimum 1 La Liga (İspanya 1. Futbol Ligi) karşılaşmasının ABD’de oynanması konusunda 15 yıllık anlaşma yapması sonrası, La Liga ekiplerinden Girona, Barcelona ile oynayacağı karşılaşma için planını belirledi.

07.09.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-12:23) Girona, Barcelona Karşılaşması İçin ABD Planını Belirledi!

La Liga yönetiminin, her sezon en az 1 La Liga karşılaşmasının Amerika Birleşik Devletleri'nde oynanması adına 15 yıllık anlaşma imzalaması İspanya'da büyük eleştiri ve tartışmalara sebep olurken, ABD’de oynanması planlanan ilk maç olan Girona-Barcelona mücadelesi için ev sahibi takım, kombine bilet sahibi olan taraftarlarına 3 farklı alternatif sunmayı hedefliyor.

İspanya basınının haberlerine göre Girona, mücadeleyi Hard Rock Stadyumu'nda izlemek isteyen 1500 taraftarının uçak ve otel masraflarını karşılama kararı aldı. Ancak Girona taraftarlarının bu karşılaşmayı seyretmek için, 500 euro depozit yatırmaları gerekiyor.

ABD’de oynanacak maça gitmek istemeyen Girona taraftarları için Camp Nou'daki rövanş müsabakasında 5 bin bilet ayrılacak.

Bu alternatiflerden yararlanmak istemeyen Girona taraftarlarına ise, kombine bilet ücretinin %40'ı geri ödenecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal