Giresunspor’un Yeni Başkanı Sacit Ali Eren!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor'un olağanüstü kongresinde kulüp başkanlığına Sacit Ali Eren seçildi.

27.12.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-16:58) Giresunspor’un Yeni Başkanı Sacit Ali Eren!

Giresunspor Tesisleri'nde yapılan ve tek listeyle gerçekleşen olağanüstü kongrede, önceki yönetimde kulübün asbaşkanlığını yürüten Sacit Ali Eren, 134 oyla Karadeniz ekibinin yeni başkanı oldu.

Eren’e görevi devreden kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, kongrede bir konuşma yaparken, görevleri boyunca yaklaşık 23 milyon TL borç ödediklerini belirtti.

Bozbağ, yeşil beyazlı kulübün geçmişten gelen borcu olmadığını vurgularken, kulübün yalnızca bu dönem oyunculara 5,5 milyon lira borcu olduğunu söyledi.

Giresunspor’un yeni başkanı Sacit Ali Eren ise kongrenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir önceki yönetim kuruluna teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Onlara müteşekkiriz, artık bu görevi biz devraldık. Önümüzde zorlu bir dönem var. Bunu başarmak adına elimizden geleni yapacağız. Hepimiz arzuluyuz, umarım Giresunspor ve bizler adına hayırlısı olur. Devre arasında gerekli bölgelere gerekli transferleri elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız."

Eren’in Yönetim Kurulu Listesi

Sacit Ali Eren başkanlığındaki yönetim kurulunda, Metin Koç, Said Safi, Nurhak Karaahmetoğlu, Sedat Karabıçak, Mehmet Fevzi Usta, Eyüp Coşkun, Mustafa Çakmak, Ferhat Karademir, İsmail Demir, Ömer Patan, Hüseyin İpek, İsmail Kurt, Ali Tekbaş, Cemal Çubukusta ve Ziya Pamukoğlu yer alıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal