Giresunspor’dan Taraftara Müjde!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor'un başkan yardımcısı İbrahim Özkul, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

07.08.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-12:25) Giresunspor’dan Taraftara Müjde!

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, şartların elverdiği düzeyde bir ya da iki futbolcu daha transfer etmek istediklerini belirtti. Özkul, ayrıca 2018-19 sezonu kadrosunun büyük ölçüde tamamlandığını söyledi.

Transfer döneminin eylül ayı başına dek süreceğini hatırlatan Özkul, "Şartlar elverirse bir ya da iki futbolcuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Transferin gerçekleşmesi halinde bu bölgeler orta saha ve sol öne olacaktır. Zamanımız hala var, bizim şartlarımıza uygun futbolcu olursa transfer ederiz." şeklinde konuştu.

Özkul, liglerin bu hafta start alacağını vurgularken, "Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçına konsantreyiz. İç sahada ilk karşılaşmamıza çıkacağız. İlk karşılaşmalar her zaman sonucu belli olmayan mücadelelerdir ancak saha ve seyirci avantajımızı kullanarak 2018-19 sezonuna galibiyetle başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal