Giresunspor’da 3 Kadro Dışı Daha!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor, takım kaptanı Aykut Demir’in ardından 3 futbolcuyu daha kadro dışı bıraktığını duyurdu.

11.12.2018-16:48 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-16:44) Giresunspor’da 3 Kadro Dışı Daha!

Giresunspor’da kaptan Aykut Demir’in ardından Muhammed Ildız, Fatih Atik ve Abdülkadir Kayalı da  süresiz kadro dışı bırakıldı.

Karadeniz ekibinin başkanı Mustafa Bozbağ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Aykut Demir'in ardından üç futbolcunun daha kadro dışı bırakıldığını belirtti.

"Bu tamamen Giresunspor'da kaos çıkarma hareketidir." ifadesini kullanan Bozbağ, şunları söyledi:

"Bu duruma 4 oyuncu haricinde hiçbir futbolcumuz katılmamıştır. Futbolcularımızdan Muhammed Ildız, Abdulkadir Kayalı ve Fatih Atik süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Bunlar önemli gelişmeler çünkü gerçekten Giresunspor üzerinde ciddi bir indirme hareketidir. Takımda 28 oyuncu var ancak bunlardan 4 tanesi böyle bir yola girmiştir."

Başkan Bozbağ, bu durumun yalnızca bir alacak davası olmadığını vurgularken, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'de yalnızca Giresunspor değil hemen hemen tüm kulüpler futbolcularına gecikmeli ödeme yapıyor. Bu dört oyuncunun yaptığı, Giresunspor'u bu denli önemli karşılaşmalar öncesinde sıkıntıya sokmaktır. Çok şükür bu durumu atlattık, tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. Biz dahil hiç kimse Giresunspor'dan büyük değildir. Giresunspor'u kaosa sürüklemek isteyenler derslerini alacaklardır."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal