Giresunspor Hakkında Flaş İddia! Takımın Başına O İsim Geçiyor

Giresunspor ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Yeşil beyazlı ekibin başına Türkiye'de çok tanınmış bir isim geliyor.

06.02.2018-10:54 - (Son Güncelleme: 06.02.2018-10:48) Giresunspor Hakkında Flaş İddia! Takımın Başına O İsim Geçiyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik adam Metin Diyadin'le yollar ayrıldı. Tecrübeli teknik direktör ile yol ayrımına gelinmesinden sonra; yeni hoca arayışlarına hız veren Giresunspor sürpriz bir isimle anlaşmaya vardı.

Transfer Merkezi'nden yapılan bir habere göre; Giresunspor, tecrübeli teknik patron Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardı. Yeşil Beyazlıların ilerleyen günlerde Vural'la resmi mukavele imzalaması tahmin ediliyor.

VURAL'IN 27. TAKIMI GİRESUNSPOR MU OLACAK?

Geçtiğimiz sene Göztepe'yi Süper Lig'e yükselten Türk futbolunun en tanınmış kişilerinden biri olan Yılmaz Vural, daha evvel Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor, Karabükspor ve Adana Demirspor gibi takımların başında vazife başındaydı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal