'Giresunspor, Fatih Karagümrük'ten 3 Puanı Alacak!'

TFF 1. Lig'in 22. hafta maçlarında 16 Şubat Pazar günü rakip sahada Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek Giresunspor'un kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, açıklamalar yaptı.

14.02.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-12:53) 'Giresunspor, Fatih Karagümrük'ten 3 Puanı Alacak!'
TFF 1. Lig'in 22. hafta karşılaşmalarında 16 Şubat Pazar günü rakip sahada Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak Giresunspor'un kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, mücadeleden 3 puanla dönmeleri durumunda amaçlarına bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

Ligde her karşılaşmayı ayrı göz önüne aldıklarını söyleyen Usta, "Karagümrük deplasmanından çekinmiyoruz. Hedefimiz tüm maçlarda olduğu gibi 3 puan. İstanbul'u zaten deplasman olarak görmüyoruz. Amacımız 3 puanla dönüp ilk 6 hedefine de yerleşmek. Bu maç, ilk 6 içerisine tutunma maçımız." ifadelerini kullandı.

Usta, ligin 2. devresinde ekibinin form grafiğinin çıkışta olduğunu belirterek, "Bu maçtan üç puanla dönmemiz halinde hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Bundan sonra deplasman ve iç saha ayrımı yapmayacağız. Sezon başında bu takımın mücadele gücünün yüksek olacağını söylemiştik, öyle de oldu. Bundan sonra hedefimiz üst sıralara tırmanmak." sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal