Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu: Ezeli Rekabet, Ebedi Dostluk

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu oynanacak Trabzonspor – Fenerbahçe derbisi öncesinde bir mesaj yayımladı

31.01.2020-14:13 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-15:45) Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu: Ezeli Rekabet, Ebedi Dostluk

Süper Lig’in 20. Haftasında Cumartesi günü saat 20.00’de Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu dostluk ve fair-play çağrısında bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu oynanacak Trabzonspor – Fenerbahçe derbisi öncesinde bir mesaj yayımladı.

İŞTE Bakan Kasapoğlu’nun Açıklaması:

"Sahadaki mücadelesi, saha dışındaki dostluk görüntüsüyle, bu iki güzide kulübümüz tüm sporseverlere keyif vermeli. Burada iki takımımızın futbolcularına, yöneticilerine ve taraftarlarına büyük sorumluluk düşüyor. İki kulübümüz arasındaki 'ezeli rekabet, ebedi dostluk' ruhuna uygun geçeceğine inandığım hafta sonu oynanacak karşılaşmanın, futbolumuza, sporumuza değer katacağına yürekten inanıyorum. Bu önemli karşılaşmanın, sporun ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik içerisinde, centilmence ve dostça geçeceğine inanıyor, her iki takımımıza da başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal