Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Asker Selamı Açıklaması!

UEFA, Almanya ve Fransa'nın başvurusu üzerine Fransa-Türkiye maçında A Milli Takım'ın yaşadığı gol sevinci nedeniyle soruşturma başlattı.

15.10.2019-16:28 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-17:07)

UEFA'DAN YAPTIRIM TALEBİ

Maracineanu, ''Fransa Futbol Federasyonu ve polislere çok teşekkür ederim, hiçbir taşkınlık olmadı. Türk oyuncuların asker selamı yapması spor ruhuna aykırı. UEFA'nın bu konuda bir yaptırım yapmasını talep ediyorum.'' paylaşımında bulunmuştu.

UEFA'DAN YAPTIRIM!

UEFA, Almanya ve Fransa'nın başvurusu üzerine Fransa-Türkiye maçında A Milli Takım'ın yaşadığı gol sevinci nedeniyle soruşturma başlattı.

FRANSIZLAR DA AYNISINI YAPIP CEZA ALMAMIŞTI!

Fransızlar asker selamına hiç de yabancı değil.. Dünya şampiyonu oldukları 2018 yılındaki kupa töreninde, Barcelona'da forma giyen Griezmann, Cumhurbaşkanı Macron'un karşısında asker selamı vermişti.. Bu görüntü hem Fransız medyasında hem de uluslararası medya kuruluşlarında kare kare yayınlanmıştı..

KASAPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Bize değil, TFF'ye ulaştığı yönünde bilgiler var ancak bu bilgiler teyide muhtaç. Sahadaki başarısızlığını başka şekilde örtmek isteyenler bu ısrarından vazgeçmeli. Futbolcularımızı alın terini ortaya koydu"

"GRİEZMANN'IN SELAMINA SES ÇIKARMADILAR!"

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Griezmann'ın asker selamına ses çıkarmayanlar, milli futbolcularımızın güzel selamından başka anlamlar çıkarmaya çalışıyor."

"BUNLAR ARTIK ESKİ OYUNLAR"

"Mehmetçik'e olan selamı başka yöne çevirmek isteyenler var. Fransız bakanın bu yönde UEFA'ya bir şikayet konusu var. Şikayette bulunmuşlar. Tabii sahadaki başarısızlığı masa başı bir takım oyunlarla, başka yönlere çekmek isteyenlerin bu çalışmalarını dünya spor kamuoyunun yemeyeceğini ben ifade etmek istiyorum.

Bunların eski oyunlar olduğunu, Batı'nın maalesef çifte standardının artık son bulması gerektiğini zira buradaki mesajın gerçekten bir barış mesajı olduğunu herkesin bildiğini ama gerek Fransız mevkidaşımızın bu konudaki yaklaşımının gerekse bu konudaki algıyı başka yönlere çekmek isteyenlerin yanlış işlerle uğraştığını vurgulamak istiyorum."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal